Home   ›   Shop-in-shop displays

Shop in shop displays

Met shop in shops displays wordt uw merk goed uitgelicht. De naam shop in shop zegt het al, uw winkel krijgt een eigen stukje winkel in een andere winkel. Met een shop in shop display wordt er een echte merkbeleving gecreëerd. Van design tot productie van uw POS materiaal, wij zorgen dat het allemaal voor u wordt geregeld.

Een shop in shop display bestaat uit meerdere elementen, zoals wanddisplays, kartonnen displays of vloerdisplays. Het doel is om een shop in shop display te ontwerpen waar de consument niet omheen kan. We doen er alles aan om uw merk zo goed mogelijk neer te zetten binnen een winkel. We heten niet voor niets XCJ (‘ik zie je’).

Waarom shop in shops displays van XCJ?

  • Shop in shops displays op maat: we zorgen in overleg met u voor een design waar de consument niet omheen kan.
  • Overleg: in overleg is bijna alles mogelijk, we maken een ontwerp dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet.
  • Uw display, onze zorg: we halen veel werk uit handen en zorgen ervoor dat de shop in shop displays uw winkelvloer ongeschonden bereiken.
  • Alle soorten: wij maken de meest uiteenlopende shop in shop displays.
  • Jarenlange ervaring: wij ontwerpen en produceren al 15 jaar met veel succes vloerdisplays.

Een optimale merkbeleving

Shop in shops displays zijn een ideale manier om een merk prominent te tonen in een winkel. Daarom is het erg belangrijk dat de shop in shop display met veel professionaliteit moet worden ontworpen. Bij XCJ hebben we alle kennis in huis om van uw shop in shop display een succes te maken. Dit gaat verder dan alleen de vormen en het materiaal. We denken ook aan de kleuren en de allerkleinste details, uw mening hierin is natuurlijk onmisbaar. Omdat de shop in shop display in nieuwe staat moet zijn, zorgen we er altijd voor dat het goed verzendbaar, produceerbaar en functioneel is.

Shop in shop display samenstellen

Een shop in shop display bestaat uit meerdere displays. Wij zorgen er altijd voor dat de displays samen een mooi geheel vormen. U kunt hierbij kiezen uit meerdere materialen, zoals karton of metaal. U bepaalt dus eigenlijk zelf hoe uw shop in shop winkel eruit komt te zien. Daarom is het voor ons erg belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw wensen. Alleen op die manier kunnen we de perfecte shop in shops display samenstellen, die aantrekkelijk is voor de klant en zoveel mogelijk informatie laat zien over het merk en producten.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Bent u op zoek naar meer informatie over shop in shop displays? Dan plannen we graag een afspraak in om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@xcj.nl of te bellen naar +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor het ontwerpen en produceren van allerlei soorten displays. Wij doen altijd ons uiterste best om de offerte de volgende werkdag naar u toe te sturen. Ons team helpt u graag verder met het maken van de juiste keuzes.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze klanten waarvoor wij al 15 jaar displays ontwerpen en produceren.

Waarom kiezen voor XCJ

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!