Home   ›   Vloerdisplays

Vloerdisplays

Met een vloerdisplay laat je de producten in drogisterijen en winkels in de farmaceutische en cosmetische industrie opvallen. Zoals bijvoorbeeld Trekpleister, Kruidvat en Etos. Met de bijzondere kartonnen vloerdisplays van XCJ kan je dit op een gemakkelijke manier doen.

Wil je een vloerdisplay bij ons laten ontwikkelen en produceren of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Vloerdisplay bestellen bij XCJ: de voordelen

  • Vloerdisplays op maat: we zorgen in overleg met jou voor een design waar de consument niet omheen kan.
  • Overleg: in overleg is bijna alles mogelijk, we maken een ontwerp dat geheel aan jullie wensen en eisen voldoet.
  • Jouw display, onze zorg: we halen veel werk uit handen en zorgen ervoor dat de vloerdisplays jouw winkelvloer ongeschonden bereiken.
  • Alle soorten: wij maken de meest uiteenlopende kartonnen vloerdisplays, zoals van massief karton of Dubbel EE karton.
  • Jarenlange ervaring: wij ontwerpen en produceren al 15 jaar met veel succes vloerdisplays.

Waarom kiezen voor een vloerdisplay?

De meeste aankoopbeslissingen worden binnen een paar seconden op de winkelvloer gemaakt. Met een opvallende vloerdisplay trek je de aandacht van je klanten en verleid je ze om de producten die jij uitlicht te kopen. De cosmetische en farmaceutische industrie maakt veel gebruik van vloerdisplays en onderscheidt zich daardoor met beleving en advies. Ook in andere branches is dit van belang. Vanwege de extra beleving is het belangrijk om de voordelen van je product goed voor het voetlicht te brengen. Het gaat bij een display niet alleen om mooi en opvallend. Produceerbaarheid, verzendbaarheid en functionaliteit zijn vaak van nog groter belang.

Kartonnen vloer display

Wij maken alle soorten vloerdisplays, zoals een vloer display van karton. We maken gebruik van verschillende soorten betaalbaar karton, het ligt er maar net aan wat het beste bij het ontwerp van jouw display past. Bij de ontwikkeling van kartonnen vloerdisplays houden we rekening met de plaatsbaarheid, verzendbaarheid, de inhoud en hoe eenvoudig het display op te zetten is. Op deze manier passen we de kartonnen display volledig naar jouw eisen en wensen aan. De soorten karton die wij gebruiken tijdens de ontwikkeling is 1,5 mm of 3 mm golfkarton, Dubbel EE, massief karton of een combinatie van deze materialen. Wij adviseren je over het materiaal dat het beste bij jullie eisen en wensen past. Door onze certificeringen (ISO9001 certificering en FSC certificering) kan je ervan uit gaan dat je vloerdisplay van hoge kwaliteit is.

De vloerdisplays van XCJ

XCJ heeft alle benodigde kennis en ervaring in huis die je moet hebben bij het ontwikkelen van een kartonnen vloer display. Wij hebben al 15 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van vloerdisplays. Dankzij de jarenlange ervaring hebben we de benodigde kennis van doelgroepen en marktstrategieën. Maar we hebben ook veel kennis van bijvoorbeeld druktechniek, vervoerbaarheid en de productie van displays. Met onze kennis maken we een vloerdisplay dat aan al jouw wensen en voorwaarden voldoet en begeleiden we het proces van A tot Z. We zorgen er namelijk ook voor dat het display op tijd bij de plaats van bestemming is.

Naast vloerdisplays ontwikkelen wij ook andere soorten displays. Je kan bij ons ook kiezen voor toonbankdisplays. Met een toonbankdisplay trek je de aandacht van je klanten bij de toonbank van je winkel.

Begin vandaag met de ontwikkeling van jullie meest effectieve vloerdisplay

Wil je graag samen met ons het perfecte kartonnen vloerdisplay ontwerpen en bestellen? Of wil je meer informatie over het proces? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.

Via onderstaand contactformulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen, maar je kan ons uiteraard ook bellen of mailen. Je kan ons bereiken via twee telefoonnummers, via +31 (0)55 578 61 29 of via +31 (0)6 22 40 64 76. Een e-mail sturen kan naar info@xcj.nl. Ons team staat voor je klaar met advies voor de perfecte vloerdisplay.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze klanten waarvoor wij al 15 jaar displays ontwerpen en produceren.

Waarom kiezen voor XCJ

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!