Home   ›   Toonbankdisplays

Toonbankdisplays

Toonbankdisplay op maat plaatsen die gezien wordt? De meeste aankoopbeslissingen worden binnen een paar seconden op de winkelvloer gemaakt. Daarom wil jij het beste design om je product op te laten vallen, bijvoorbeeld in de vorm van een toonbankdisplay. Waarom? De cosmetische en farmaceutische industrie onderscheidt zich met beleving en advies, maar ook in de andere branches zijn beleving en advies van groot belang.

Voor het trekken van de aandacht van je klanten is het belangrijk om een product op de juiste manier uit te lichten. Zie hier een selectie van wat wij zoal ontworpen en geproduceerd hebben en neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over toonbankdisplays. Acties van XCJ zie je!

Toonbankdisplay produceren

Door een toonbankdisplay op de toonbank van je winkel te plaatsen, trek je voor de laatste keer de aandacht van je klanten. Het draait bij het produceren van een display om zien en gezien worden. Door displays op de toonbank te plaatsen, zorg je ervoor dat je klanten voordat ze afrekenen, snel getriggerd worden om nóg een product aan te schaffen. Oftewel, door te investeren in een winkel toonbank display maak je het doen van een last-minute aankoop heel aantrekkelijk. Denk hierbij aan de aanschaf van bijvoorbeeld een Snicker bij de kassa van een supermarkt, of aan een gum bij een winkel met kantoorartikelen.

Toonbankdisplay laten ontwerpen en produceren door XCJ:

  • Displays compleet op maat geproduceerd
  • Eindeloze mogelijkheden. Van karton tot metaal
  • Van ontwerp tot productie

Toonbankdisplays op maat

We kunnen deze displays voor op de toonbank in ieder denkbaar materiaal voor je produceren, van metaal tot karton, kunststof en hout. De mogelijkheden van de displays zijn eindeloos. Bij het kiezen van het juiste materiaal houden we te allen tijde rekening met onder andere invloeden van buitenaf zoals zonlicht, maar ook met gewicht en transport. Alle materialen zijn stevig en van hoge kwaliteit. Het resultaat? Een winkel toonbank display van bijvoorbeeld karton dat aan je wensen voldoet en producten onder de aandacht brengt bij afrekenende klanten. Werk dat uit onze handen komt, wordt gezien. En dát is nou juist de bedoeling van een display.

Alle kennis in huis

Het ontwikkelen van een display zoals een toonbankdisplay is een vak apart. Zo moet je voor het ontwerpen van toonbankdisplays over de benodigde kennis en creativiteit beschikken, maar ook kennis van doelgroepen en marktstrategieën is van groot belang. Ook kennis over druktechniek, vervoerbaarheid en productie van een display mag niet ontbreken. Wij beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om een kartonnen toonbankdisplay te ontwerpen en produceren dat aan al je wensen en voorwaarden voldoet. Uiteraard werken we altijd met veel plezier aan al onze producties en diensten, ook aan de displays voor op jouw toonbank.

Van A tot Z

Naast toonbankdisplays, ontwerpen en produceren we ook POS producten zoals displays voor op de kopstelling en shop-in-displays. Maar ook voor vloerdisplays op maat en verpakkingsmateriaal kun je bij ons terecht, waardoor we alle promotionele activiteiten kunnen verzorgen. Van A tot Z! Nadat de producten gevouwen en gevuld zijn in ons logistieke centrum in Hasselt, verpakken we de producten voor een schadevrije verzending. Zodoende is het POS materiaal zoals bijvoorbeeld een display op tijd op de plaats van bestemming.

Neem contact op voor meer informatie

Neem voor meer informatie over een toonbankdisplay van XCJ gerust contact met ons op, we vertellen graag meer over wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt contact met ons opnemen door je verzoek en contactgegevens achter te laten in onderstaand contactformulier, te mailen naar info@xcj.nl of telefonisch contact op te nemen via +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76. Ons team staat voor je klaar met advies dat bij jouw wensen past. Het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de productie van toonbankdisplays. In de meeste gevallen sturen we de offerte de volgende werkdag al toe.

We ontwerpen en produceren graag een toonbankdisplay voor je, zonder gezeur en gedoe. Bovendien werken we snel, efficiënt en met veel plezier aan jouw display. Vertel, wat kunnen we voor jou betekenen?

 

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze klanten waarvoor wij al 15 jaar displays ontwerpen en produceren.

Waarom kiezen voor XCJ

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!