Home   ›   Kunststof displays

Kunststof displays

Op zoek naar kunststof displays die geheel naar wens op maat zijn gemaakt? Omdat de meeste beslissingen binnen enkele seconden gemaakt worden, wil je dat het design van het display meteen in het oog springt en aanzet tot actie. Dankzij een kunststof display presenteer je de producten op een stijlvolle maar duidelijke manier. Dat is van groot belang, omdat onder andere de cosmetische en farmaceutische industrie zich onderscheidt met advies en beleving. Benieuwd naar de kunststof displays die wij door de jaren heen ontworpen en geproduceerd hebben? Zie hieronder een voorproefje van ons werk, of neem contact op voor meer informatie.

Displays van kunststof

Door te kiezen voor displays van kunststof, trek je de aandacht van klanten in de winkel. Plaats het display bijvoorbeeld op de toonbank. Door hem op de toonbank te plaatsen, zorg je ervoor dat het product gezien wordt en klanten getriggerd worden voordat ze afrekenen. En dat is nou precies de bedoeling van kunststof displays. Het draait allemaal om zien en gezien worden, om voor de laatste keer de aandacht van een klant te trekken. Acties van XCJ zie je!

Waarom displays van kunststof laten ontwerpen? De voordelen op een rij:

  • Displays compleet op maat geproduceerd
  • Een kunststof display is duurzamer dan een kartonnen display
  • Van ontwerp tot productie
Kunststof-display

Het design van de display

Voor het ontwerpen van kartonnen displays moet je over de benodigde kennis en creativiteit beschikken. Wij hebben dit in huis en denken niet alleen aan de vormen en formaten, maar ook aan het lijnenspel, de materialen en het kleurgebruik. Daarnaast houden we rekening met de produceerbaarheid, verzendbaarheid en functionaliteit. Voordat we beginnen met het design inventariseren we eerst de eisen en wensen. We starten niet met de productie totdat het ontwerp geheel voldoet aan de wensen en voorwaarden. Een display hoort gezien te worden, en dat is nou precies waar wij bij elk ontwerp naar streven.

Compleet op maat

Alle kunststof displays die wij aanbieden worden speciaal op maat gemaakt en zijn te combineren met een verscheidenheid aan andere materialen. Hierbij doet het er niet toe, uit welk materiaal je wenst dat wij de displays vervaardigen. Wij kunnen het kunststof display in ieder denkbaar materiaal voor je vervaardigen. Van metaal tot karton, hout en kunststof. Echter houden we bij het kiezen van een materiaal ten alle tijde rekening met een aantal factoren, waaronder met invloeden zoals zonlicht, het gewicht, transport en meer. Ieder materiaal is van hoge kwaliteit en is stevig, waardoor de displays lang mee gaan. Wel zo prettig!

Kennis en creativiteit

Voor het ontwikkelen van kunststof displays is veel kennis en creativiteit nodig. Gelukkig beschikken wij over alle kennis en creativiteit om ons werk optimaal uit te voeren. Echter beschikken we ook over kennis over doelgroepen en marktstrategieën. Maar ook kennis over vervoerbaarheid, productie en druktechniek is aanwezig. Zodoende zijn we meer dan in staat om een display van plastic te maken dat aan al je wensen en voorwaarden voldoet. Wist je dat we je van A tot Z begeleiden? Daar gaan we graag dieper op in.

Van A tot Z

Wij zijn van alle markten thuis en kunnen je van A tot Z bijstaan. Zo ontwerpen we kunststof toonbankdisplays, maar ook vloerdisplays, kartonnen displays, verpakkingsmateriaal en POS producten zoals shop-in-displays en displays voor op bijvoorbeeld de kopstelling. Omdat we je van A tot Z kunnen bijstaan, kunnen we indien gewenst alle promotionele activiteiten voor je verzorgen. Zodoende zorgen wij er in ons logistieke centrum in Hasselt graag voor een tijdige en bovenal schadevrije verzending.

Presentatie displays van kunststof laten ontwerpen?

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen, of wil je meteen kunststof displays door ons laten ontwerpen? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Neem indien je meer informatie wenst gerust contact met ons op. Je kunt contact opnemen door te bellen naar +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76. Uiteraard is het ook mogelijk om je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier op de website. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!