Home   ›   Kartonnen displays

Kartonnen displays

Kartonnen displays zijn onmisbaar om uw producten onder de aandacht te brengen bij de retailers en hebben hun nut bewezen voor de farmaceutische en cosmetische industrie. De displays met producten kunnen op strategische plekken bij de retailer worden gepositioneerd, bijvoorbeeld op de toonbank of bij de ingang. Of op de daartoe bestemde plekken als kopstellingen, OTC meubels, counterdisplay posities, Hotspot, nieuw platform meubel, kassakoopjesdisplay, nieuwmeterdisplay, flankdisplay, leverancierskop of zijwangen presentatiezuilen.

Met een “branded” kartonnen display vestig je de aandacht op het product. Dat is nodig, want een aankoopbeslissing wordt vaak binnen een paar seconden al gemaakt. Hierbij is niet alleen het design belangrijk: natuurlijk moet de display opvallen, maar het dient ook te passen bij het product en de uitstraling hiervan. Een goed gepositioneerde display vergroot de omloopsnelheid. Bij de ontwikkeling van een display houden we al rekening met de produceerbaarheid, verzendbaarheid en functionaliteit.

Wil jij effectieve kartonnen displays laten maken door een ervaren partij? Roep dan de hulp in van XCJ, al 15 jaar specialist in displays en verpakkingen. Wij ontwikkelen en produceren goed plaatsbare en betaalbare kartonnen displays. Bekijk de selectie eerder geproduceerde displays in ons portfolio en neem contact op als je meer informatie wilt ontvangen.

Waarom een kartonnen display kopen bij XCJ?

  • Kartonnen displays op maat: we maken in overleg met onze opdrachtgevers een ontwerp waar de consument niet omheen kan.
  • We halen je veel werk uit handen en zorgen ervoor dat de kartonnen display doos juist verpakt wordt en ongeschonden de retailer bereikt.
  • Wij maken alle soorten bekende displays, zoals vloerdisplays en toonbankdisplays.
  • Jarenlange ervaring: wij ontwerpen en produceren al 15 jaar met veel succes displays en verpakkingen.

Het design van de display

Voor het ontwerpen van kartonnen displays moet je over de benodigde kennis en creativiteit beschikken. Wij hebben dit in huis en denken niet alleen aan de vormen en formaten, maar ook aan het lijnenspel, de materialen en het kleurgebruik. Daarnaast houden we rekening met de produceerbaarheid, verzendbaarheid en functionaliteit. Voordat we beginnen met het design inventariseren we eerst de eisen en wensen. We starten niet met de productie totdat het ontwerp geheel voldoet aan de wensen en voorwaarden. Een display hoort gezien te worden, en dat is nou precies waar wij bij elk ontwerp naar streven.

De productie van een kartonnen display doos

Wat we bedenken qua design kunnen we altijd goed en gunstig produceren. Bij de ontwikkeling van kartonnen displays houden we al rekening met de plaatsbaarheid en verzendbaarheid. Daarnaast letten we erop dat de kartonnen display eenvoudig uitgenomen kan worden uit de doos. En zorgen we ervoor dat de kartonnen display netjes kan worden ingevouwen en in de doos geplaatst kan worden. De displays zitten veelal kant-en-klaar met de producten in de doos. Ook het afvullen doen we zelf.

Hoogwaardig karton dat FSC gecertificeerd is

Onze onafhankelijke productielocaties maken dat we een breed gamma aan kartonnen displays kunnen creëren. We gebruiken de volgende soorten karton: golfkarton, Dubbel EE, massief karton of een combinatie van deze soorten. Het karton dat wij gebruiken is 1,5 mm of 3 mm. Al onze kartonnen displays kunnen we FSC gecertificeerd leveren. Het FSC keurmerk wordt toegekend aan hout en papier wanneer deze afkomstig zijn uit verantwoordelijk beheerde bossen.

Onze bekende kartonnen displays

Wij ontwerpen en produceren verschillende soorten kartonnen displays. Hierbij kun je denken aan toonbankdisplays, actiedisplays, vloerdisplays, presentatiedisplays en shop-in-displays. Deze displays kunnen we ook maken van andere materialen, bijvoorbeeld metaal en hout. We ontwikkelen ook andere POS producten en verpakkingen. Wij kunnen zowat alle promotionele activiteiten verzorgen. Van eenvoudige kartonnen doosjes en verzendverpakkingen tot vacuüm gevormde blisters. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden.

Wat zijn de prijzen van kartonnen displays?

Als je een inschatting van de prijzen voor kartonnen displays wilt ontvangen raden we je aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je hebt de offerte al binnen enkele dagen in bezit. Wij hanteren scherpe prijzen voor onze kartonnen displays, je betaalt dus nooit te veel. Bovendien mag je zelf de oplage bepalen, variërend van 1 tot 10.000 exemplaren. Wij werken altijd snel, efficiënt en met plezier aan jouw POS producten. Een kartonnen display kopen doe je dus bij XCJ. Ontwikkel nu je eigen display en laat het produceren bij XCJ!

Schakel XCJ in en ontwerp je eigen kartonnen display

Met een kartonnen display trek je de aandacht van het winkelend publiek. In de cosmetische en farmaceutische industrie is de beleving en het inwinnen van goed advies heel belangrijk. Displays helpen hieraan mee door de voordelen van het product uit te lichten. Wil jij een lading kartonnen displays bestellen bij XCJ voor je winkel of drogist? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen kan door te bellen naar +31 (0)55 578 61 29 of via +31 (0)6 22 40 64 76. Je mag ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Heb je een vraag of wens je meer informatie? Ook dan zijn wij gewoon te bereiken.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!