Home   ›   Metalen displays

Metalen displays

Metalen displays gezocht voor het presenteren van je producten? Met gebruik van een display van metaal zet je de producten meteen op de kaart. Hierbij kun je denken aan een toonbankdisplay, maar ook aan een vloerdisplay. Metaal wordt veel gebruikt tijdens de productie van displays, omdat het enorm sterk en robuust is, maar tegelijkertijd over een luxe uitstraling beschikt. Bovendien is metaal prima te combineren met andere materialen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie of bekijk een selectie van displays die we door de jaren heen ontworpen hebben.

Displays van metaal

Met behulp van metalen displays vestigen we net even extra aandacht op een bepaald product. Middels de sterke presentatie van het product in de displays van metaal verleiden we de klant tot het aankopen van het product, of tot het doen van een impulsaankoop. Denk hierbij aan een display bovenop een stelling met daarin zakken snoep, maar ook aan een vloerdisplay waar diverse soorten verf op staan in de bouwmarkt. Dankzij de displays van metaal, worden deze producten stuk voor stuk gezien. En dat is nou precies waar het om draait! Het draait allemaal om zien en gezien worden. Daar leveren wij graag een bijdrage aan.

Exact naar wens

We maken de displays op maat voor elke branche, in de materialen naar wens. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de displays geheel uit metaal te laten vervaardigen, maar dit materiaal is perfect te combineren met andere materialen zoals kunststof en hout. De mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen je deskundig adviseren over verschillende materialen, kennen de productieprocessen en weten exact welke eisen en voorwaarden er gesteld worden. Ook weten we alles over de bescherming van artikelen en een goede, veilige verzending zonder schade. We hebben alle kennis in huis om een optimaal resultaat te kunnen garanderen.

Van alle markten thuis

Je kunt niet alleen onze deskundige hulp inschakelen voor het realiseren van een display van metaal op maat, maar ook voor het ontwerpen en produceren van onder andere toonbankdisplays, vloerdisplays, kartonnen displays en kartonnen displays. Of ben je op zoek naar POS producten, of wil je alle promotionele activiteiten uitbesteden aan ons? In dat geval ontzorgen we je graag van A tot Z. In dat geval verzenden we de gevouwen en gevulde producten vanuit ons logistieke centrum in Hasselt. Op deze manier zorgen we ervoor dat displays altijd op tijd op de plaats van bestemming zijn. Daar heb je geen omkijken meer naar.

Metalen displays op maat laten realiseren?

Benieuwd naar de metalen displays die we op maat voor je kunnen maken? De mogelijkheden van een display zijn eindeloos. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van het laten maken van een display van het materiaal naar wens gerust contact met ons op. Je kunt gemakkelijk contact opnemen door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door te bellen naar +31 (0)55 578 61 29 of +31 (0)6 22 40 64 76. Liever een mail sturen met daarin je vraag? Dat kan ook. Stuur in dat geval een e-mail naar info@xcj.nl. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Voor wie wij produceren

Zie hier een aantal van onze opdrachtgevers waarvoor wij displays ontwerpen en produceren.

Meer weten over FSC gecertificeerde displays van XCJ? Neem contact met ons op!