Home   ›   Display soorten

Display soorten

Hieronder vindt u een overzicht van de soorten displays die we voor u kunnen ontwerpen

Vloerdisplay

Een mooi middel om een introductie onder de aandacht te brengen of een premium weg te geven. Of bij een speciale actie. Of als er zoveel volume wordt weggezet dat het niet in het vaste schap past. Wij zorgen voor een creatieve en functionele vormgeving van de display. De consumentenprijs, de actie-communicatie, de productomschrijving en de inhoud worden helder gecommuniceerd. We verwerken de elementen van uw eigen huisstijl, eventueel in combinatie met andere huisstijlen.

Schapdisplay

Perfecte oplossing als het gaat om het weggeven van een premium, de introductie van een nieuw product of een speciale actie. Of als er zoveel volume wordt weggezet dat het niet in het vaste schap past. Wij zorgen ervoor dat de verplichte prijsmelding op de onderste rand van de display komt te staan. Onze displays passen in het winkelbeeld, maar vallen voldoende op om de aandacht van de consument te trekken. We produceren ook halve-schapdisplays en schapdisplays voor branchevreemde producten in de actiemeter bij bijvoorbeeld Kruidvat.

Nieuwmeterdisplay

Als leverancier wil je dat de introductie van een nieuw product de aandacht krijgt die het verdient. Daarvoor is de nieuwmeter heel geschikt. Die wordt gebruikt om introducties extra onder de aandacht te brengen op de winkelvloer. In de nieuwmeter staan producten met een hoge korting, zo rond 50 %. De beste presentatie is een plateau waarop 2 displays met de rug tegen elkaar aan staan. Wij zorgen voor opvallend artwork waarbij de consumentenprijs goed zichtbaar is.

Clipstrip

Clipstrips kunnen worden ingezet om impulsaankoop te stimuleren door een product te koppelen aan een ander schap dat indirect een link heeft met het product. Of voor second placement van artikelen uit het standaardassortiment om ze extra onder de aandacht te brengen en zo de verkoop te bevorderen. Of als presentatiemogelijkheid voor kleine in/out producten. Wij ontwerpen de clipstrips volgens de specificaties, waarbij de prijs op de topkaart en in de eigen huisstijl wordt vermeld. Wij ontwikkelden een kartonnen clipstrip, vraag naar de mogelijkheden!

Hotspotdisplay (Kruidvat)

XCJ ontwerpt en produceert hotspots voor leveranciers in verschillende categorieën (VMS & OTC). De hotspot kan worden gebruikt om meer uitleg te geven over producten en het gebruik ervan, om nieuwe introducties onder de aandacht brengen, of om de consument met testers of samples te laten kennismaken met de producten. Er zijn hotspots in verschillende productgroepen, met ieder hun eigen specificaties. De hotspot bestaan uit een displaybak , een communicatievoorrand en een communicatieblok waarop belangrijke productinformatie & actie communicatie geplaatst kan worden. Als dat nodig is voor bepaalde artikelen, zorgen wij ook voor de verplichte disclaimers.

Leverancierskopdisplay

Dit is een extra kop om producten te promoten, bijvoorbeeld bij een introductie. De kop kan helemaal worden aangekleed met POS-materialen, zodat hij goed opvalt.

Kassakoopjedisplay

Het kassakoopje is een aanbieding die op het kassameubel wordt gepresenteerd. Zodat de klant vlak voor het afrekenen een laagdrempelige aanbieding te zien krijgt. Het gaat om artikelen uit het vaste assortiment en de aanbieding heeft een kleine ronde prijs.

Flankdisplay

Een permanente flankdisplay is een goede mogelijkheid om producten/acties extra onder de aandacht te brengen.

Zijwangen presentatiezuil

Dit is ook een goede mogelijkheid om producten/acties nog meer onder de aandacht te brengen.

Bel me terug