Home   ›   Displays

Displays

Wil jij effectieve displays met jouw producten in winkels plaatsen? Een display is onmisbaar wanneer je jouw producten onder de aandacht wilt brengen bij retailers, met name in de farmaceutische en cosmetische industrie. XCJ heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren, inbouwen en verzenden van effectieve displays die meteen de aandacht trekken.

Wil je graag een display voor in een winkel laten maken door een ervaren partij? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Soorten displays

Wij ontwerpen en produceren veel verschillende soorten displays om producten in de farmaceutische en cosmetische industrie onder de aandacht te brengen. Zo kan je bij XCJ terecht voor onder andere kartonnen displays, toonbankdisplays, vloerdisplays en een presentatie display. Wij ontwerpen en produceren alle soorten product displays op maat. Wij kennen de productieprocessen en adviseren je over het gebruik van materialen. Ook weten we welke eisen er worden gesteld aan opschriften en bescherming van artikelen en wat er nodig is voor een goede verzending.

Een aantrekkelijke winkel display

Met een “branded” display vestig je alle aandacht op het product. Dat is ook de bedoeling, want een aankoopbeslissing wordt vaak binnen een paar seconden al gemaakt. Jouw product moet eruit springen. Hierbij is het design uiteraard erg belangrijk. De display moet opvallen, maar dient ook bij het product en de uitstraling hiervan te passen.

Een display kan op verschillende aantrekkelijke manieren in een winkel worden gepresenteerd. De displays kunnen op strategische plekken bij de retailer worden gepositioneerd. Een goed gepositioneerde display vergroot namelijk de omloopsnelheid. Daarbij kan je denken aan een display op bijvoorbeeld de toonbank of bij de ingang. Maar je kan ook voor opvallende plekken als kopstellingen, een kassakoopjesdisplay, nieuwmeterdisplay of zijwangen presentatiezuilen kiezen. XCJ adviseert je hier graag in. Bij de ontwikkeling van een display houden wij rekening met de produceerbaarheid, verzendbaarheid en functionaliteit.

FSC gecertificeerd karton

Daarnaast kunnen we een display ook van andere materialen maken, zoals metaal en hout. Bij alle soorten displays bepaal jij zelf de oplage, variërend van 1 tot 10.000 exemplaren.

XCJ gebruikt verschillende soorten karton bij het produceren van displays. Zo gebruiken we golfkarton, Dubbel EE, massief karton of een combinatie van deze soorten. Het gaat daarbij om karton van 1,5 mm of 3 mm. Wij kunnen al onze displays ook FSC gecertificeerd leveren. Dat houdt in dat het karton dat wij gebruiken afkomstig is uit verantwoordelijk beheerde bossen. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Wil jij met effectieve displays je producten onder de aandacht brengen bij een retailer in de farmaceutische en cosmetische industrie? Neem vandaag nog contact op met XCJ. Wij adviseren je en ontwerpen samen met jou een display waar niemand omheen kan. Wij verzorgen het proces van A tot Z, van het ontwikkelen tot het verzenden.

Bel me terug