Home   ›   Maatwerk design

Maatwerk design

Wij werken graag met u samen en voorzien in een productie en logistiek apparaat waarbij we van A tot Z uw promotionele activiteiten kunnen verzorgen. Van idee tot en met de levering bent u bij ons aan het goede adres.

Dienstverlening

U kunt ervoor kiezen ons alleen het ontwerp te laten maken en de display door anderen te laten produceren. U kunt er ook voor kiezen het hele proces in één hand te houden. Wij kunnen namelijk via XCJ reclameproductie ook de hele productie verzorgen.
Met onze ontwerpen houden we er rekening mee dat ze geproduceerd moeten kunnen worden. U kunt bestanden direct doorsturen naar drukkers, afwerkers, messenmaker en andere displayproducenten. Wij kunnen dat hele proces ook voor u verzorgen.

Zenden

De volgende stap kunt u ook gerust aan ons overlaten. XCJ fulfilment en handling verzorgt het afgevuld verzenden van verpakking en promotiemateriaal en de distributie van een groeiend aantal merken. Ons eigen logistiek centrum heeft ruimte voor opslag van ruim 800 palletplaatsen. Vandaaruit verzorgen we de bestellingen van groothandels, retailers en ketens.

Bel me terug