Home   ›   POS-materiaal

POS-materiaal

Laat je POS materiaal ontwikkelen door XCJ, wij ontwerpen en produceren al meer dan 15 jaar promotie- en verpakkingsmateriaal voor grote merken. Onze winkeldisplays zijn in alle Nederlandse apotheken, drogisterijketens en vele supermarkten te zien. Wij hebben alle benodigde kennis van materialen, vouwwijze, drukformaten en druktechnieken, verpakbaarheid, verzendbaarheid en functionaliteit. Je bent er dus zeker van dat wat XCJ voor jouw merk ontwerpt, voldoet aan al jouw eisen én de eisen van de retailers waar jouw producten uiteindelijk terechtkomen.

Heb je interesse in een samenwerking met XCJ? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Bekijk ter inspiratie alvast ons portfolio op de website, daar zie je onze eerder ontwikkelde displays.

Waarom POS materiaal bestellen bij XCJ?

  • POS materiaal op maat: we zorgen in overleg met jou voor een design waar de consument niet omheen kan.
  • Overleg: in overleg is bijna alles mogelijk, we maken een ontwerp dat geheel aan jullie wensen en eisen voldoet.
  • Jouw display, onze zorg: we halen veel werk uit handen en zorgen ervoor dat het POS materiaal display juist verpakt wordt en ongeschonden de retailer bereikt.
  • Jarenlange ervaring: wij ontwerpen en produceren al 15 jaar met veel succes verschillende soorten POS materiaal voor de retail industrie.

Wat is POS materiaal?

POS staat voor point of sale materiaal, dit is de verzamelnaam voor alle verkoopbevorderende promotie- en verpakkingsmaterialen. Wij ontwikkelen de volgende soorten displays: toonbankdisplays, vloerdisplays, kartonnen displays en wanddisplays. Deze materialen hebben hun nut bewezen voor de farmaceutische en cosmetische industrie. Ook ontwerpen en produceren wij ander promotiemateriaal, waaronder posters, spandoeken en clipstrips. Met onze complete dienstverlening kunnen we de promotionele activiteiten van jouw bedrijf van A tot Z verzorgen. Van idee en design tot productie en verzending.

POS materiaal laten bedrukken

Uiteraard kan XCJ ook de bedrukking vormgeven en produceren. Dan ben je helemaal verzekerd van een snelle en vlekkeloze levering van de complete toonbank-, wand- of vloerdisplay. Met de bestanden die XCJ Design aanlevert, kun je echter ook elders de bedrukking laten vormgeven of de display elders laten produceren.

POS materiaal voor de retail

Bij het ontwerp draait het niet alleen om het design: natuurlijk is dit belangrijk, maar naast opvallen hoort de POS materiaal display ook te passen bij het product en de uitstraling hiervan. Met behulp van augmented reality kunnen we jou en je verkooppunt laten zien wat de uitstraling van de verpakking in de winkel is.

Als we denken te begrijpen wat je wil of nodig hebt, maken we in veel gevallen een gratis onbedrukt model. Zo kun je onze prijzen goed beoordelen en weet je precies wat je krijgt, al voordat we gaan samenwerken. Bovendien zijn er meer voordelen als je kiest voor XCJ: wij kennen de productieprocessen, geven je advies over het gebruik van materialen en weten welke eisen er gesteld worden aan opschriften en bescherming van artikelen.

Point of sale materiaal verzenden

Daarnaast houden we bij de ontwikkeling al rekening met de verzendbaarheid en plaatsbaarheid. Het verzendklaar maken van het POS materiaal doen we in ons distributiecentrum in Hasselt. We vouwen, vullen, stellen samen, verzenden en verpakken de winkeldisplays voor schadevrije verzending. Wij werken met een strakke planning voor zowel productie als levering. Zodoende hoef jij je geen zorgen meer te maken over de deadline. Wanneer het point of sale materiaal is geleverd bij de retailer, hoeven de medewerkers enkel de displays nog uit te pakken en op de juiste plek neer te zetten.

Kartonnen POS materiaal display

Wij kunnen displays ontwikkelen in alle denkbare materialen, denk aan karton, kunststof, hout en staal. Een kartonnen POS materiaal display is dus ook mogelijk. Voorbeelden van kartonnen displays zijn: toonbankdisplays, actiedisplays, vloerdisplays, presentatiedisplays en shop-in-displays. Voor het kartonnen POS materiaal gebruiken we verschillende soorten FSC gecertificeerd karton, zoals golfkarton, Dubbel EE en massief karton.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

POS materiaal kun je bestellen bij XCJ. Wij werken snel en tegen scherpe tarieven. Als wij precies weten wat je zoekt, heb je het point of sale materiaal binnen enkele dagen in huis. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, dan krijg je een idee van de kosten. De kans is groot dat je de offerte de volgende werkdag al in je mail hebt.

Wil je graag advies ontvangen, meer informatie aanvragen of een vraag stellen? Wij zijn hiervoor gewoon bereikbaar: bel naar +31 (0)55 578 61 29 of via +31 (0)6 22 40 64 76 of stuur een e-mail. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Bel me terug